Ledige lokaler - Arbins gate

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis

Beskrivelse

I Victoriapassasjen, på oppsiden av Victoria Terrasse, ved siden av Utenriksdepartementet, har vi ledige lokaler. Vi kan tilby enkeltkontorer med delte fasiliteter til større enheter opp til 360 kvm med eget kjøkken, spiserom og WC. Felles garderobe/dusj i kjeller. Lokalene kan i stor grad tilpasses ønsket standard.

Lokalene holder generelt høy standard og holdes kontinuerlig ved like. Beplantet gårdsrom med benker og sykkelparkering. Vaktmester og gårdeier har kontor i gården og er tilstede hver dag for å sikre god drift.

Adkomst

Kort vei fra Nationaltheateret stasjon og Solli Plass. Adkomst via Arbindsgate 2, eller Kronprinsens gate 3. Sykkelparkering i bakgård.

Beliggenhet

Victoriapassasjen knytter Arbinsgate sammen med Kronprinsens gate med en hyggelig og populær bakgård. Kort vei til Nationaltheateret, Slottsparken, Solli Plass og snart nyrenoverte Victoria Terrasse. Bygningen ligger innenfor Utenriksdepartementets sperretrinn og byr dermed på høy sikkerhet.

Standard

Eiendommen holdes kontinuerlig ved like og har generelt en høy standard. Nytt ventilasjonsanlegg i 2014 med kjøling. Vaktmester med kontorplass i bygningen er tilgjengelig på svært kort varsel ved behov.